Binnen twee uur het lichaam grondig reinigen, wie wil dat nou niet?

 
  • Body wrap
  • Body wrap

Vanaf

125


Body wrap

  • Detox zuivering en reiniging: meer energie en een strakkere huid
  • Medisch ondersteund en bewezen
  • Beste apparatuur, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling
  • Val 15 centimeter af in lichaamsomtrek (gegarandeerd!)
  • Garantie van dertig dagen

Eén behandeling staat gelijk aan een hele week sapkuur!

Schoonheidsspecialiste Fanny
Zuiver uw lever, nieren en lympfen met deze nieuwe, opkomende maar vooral razend populaire behandeling. Mooi door Fanny is expert in het uitvoeren hiervan. Na afloop voelt u zich als herboren! Detox uw lichaam met de Universal Contour Wrap, bestaande uit een uniek mengsel van rijke, mineraal houdende kleisoorten. Na afloop ziet u direct resultaat!


De krachtige werking


De body wrap brengt de stofwisseling van het lichaam op gang en heft vastzittende blokkades op. Deze behandeling stimuleert het lymfesysteem en zorgt ervoor dat gifstoffen uit het vetweefsel verwijderd worden. Inkomende, schadelijke stoffen worden hierdoor beter verwerkt of zelfs verwijderd. De huid zal hierdoor zichtbaar verstevigen.


De behandeling

Sommige mensen reizen helemaal af naar de Dode Zee om haar helende werking persoonlijk mee te maken. Tegenwoordig kunt u genieten van dezelfde voordelen, maar dan in beautysalon Mooi door Fanny!

Tijdens deze behandeling wordt u van top tot teen ingewikkeld met windsels die gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, afkomstig uit de Dode Zee. Elke centimeter van uw lichaam wordt hiermee dus gereinigd en gevoed. Dit warme, comfortabele deken zorgt ervoor dat de klei diep in de poriën van de huid doordringen. Op deze manier wordt uw lichaam ontgift, terwijl u aan het relaxen bent!

Mooi door Fanny garandeert dat u met deze behandeling vijftien centimeter in omvang afvalt. Onze klanten verliezen bij de eerste behandeling gemiddeld zelfs twintig tot veertig centimeter. Om dit resultaat te meten, wordt voorafgaand aan de behandeling een nauwkeurige meting uitgevoerd.


Behandeling i.c.m. infrarood sauna


Bij de body wrap is het belangrijk dat de poriën wijd openstaan, zodat de klei diep in de huid kan dringen. Boek daarom deze behandeling in combinatie met onze infrarood sauna, voor optimaal resultaat. De sauna werkt op geluidsgolven, waardoor tien minuten hierin gelijk staat aan één hele dag sauna. Het stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid, spieren en organen. Hierdoor worden zuurstoffen en bouwstoffen beter in de spieren opgenomen. Daarnaast verwijderen toxische afvalstoffen zoals nicotine, cholesterol en vet sneller uit het lichaam. Dankzij de kleurentherapie komt u tevens volledig tot rust.

Geschikt voor iedereen

Oorspronkelijk werd de body wrap enkel ingezet als medische behandeling voor mensen met huidaandoeningen of lever- en nierpatiënten. Tegenwoordig is deze behandeling toegankelijk voor elke volwassene. Mooi door Fanny raadt zelfs aan om deze behandeling jaarlijks te doen, om alle afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen.

Nazorg

De effecten van de behandeling zijn een complete maand na de uitvoering nog werkzaam, mits u goede nazorg doet. Zo mag u na de behandeling niet douche, omdat de poriën anders weer opengaan en de werkende stoffen uw lichaam verlaten. De dag na de behandeling mag het wel weer, maar moet u douchen met lauw water en zonder het gebruik van zeep. Drie tot vier dagen na de behandeling dient u geen alcohol, koffie en thee te drinken of gefrituurd eten te nuttigen.

Meer weten over Body Wrap?

Boek Online