Geen last meer van ongewenst haar dankzij definitief ontharen!

 
  • IPL ontharing


 

Definitief ontharen

Last van hardnekkige lichaamsharen? Reduceer deze ongewenste haargroei definitief met een IPL of laserbehandelingen bij Mooi door Fanny!

Vanaf

20


Laserbehandeling

De laserbehandeling lijkt sterk op de IPL-behandeling, omdat de effecten heeft. Desondanks wordt deze behandeling met een ander apparaat uitgevoerd. De werking dringt ver door in het lichaam. Hierdoor is deze behandeling niet volledig pijnloos.

IPL-behandeling

Definitief ontharen is mogelijk door middel van twee behandelingen. De IPL-behandeling is hier één van. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een flitslamp, wat lichtflitsen transformeert in warmte. Via het pigment van een haar dringt deze lichtflits door tot de haarwortel, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Hierdoor is het onmogelijk voor de haar om terug te groeien. Deze handeling duurt minder dan een seconde en is volkomen veilig voor de huid.Dankzij deze behandeling hoeft u nooit meer scheren. Ideaal!

Schoonheidsspecialiste Fanny


Het behandeltraject

Om alle ongewenste haargroei definitief te verwijderen, zijn gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig. Elk haartje wordt in de loop van deze behandelingen aangepakt en vernietigd. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel wordt een behandeling om de vier tot acht weken herhaald.

Verschillende lichaamszones

Alleen het gezicht of heel het lichaam definitief ontharen? Mooi door Fanny werkt met verschillende prijzen voor de verschillende lichaamszones die u kunt laten ontharen. Van oksels en de bikinilijn tot armen en benen.

? – Is deze behandeling geschikt voor iedereen?
Definitief ontharen is in principe mogelijk voor iedereen en voor elk lichaamsdeel. Echter kunnen blonde en grijze haren moeilijk of niet worden verwijderd. Tevens hebben mensen met en donkere huid bij de IPL-behandeling vrijwel altijd meer dan zes tot acht behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Dit komt omdat de afgifte van de energie bijgesteld moet worden, om verbranding van de huid te voorkomen.
? – Wordt echt elk haartje definitief verwijderd?
Slapende haarfollikels kunnen niet met IPL worden behandeld. Dit zijn haren die enkel groeien wanneer er sprake is van hormonale veranderingen. Denk hierbij aan medicatie, anticonceptie of als het gevolg van de overgang.

Meer weten over definitief ontharen?

Boek Online