Uw huidconditie verbeteren en optimaliseren?

 
  • Green peel
  • Green peel

Behandelingen voor behoud van een gezonde huid

Schoonheidsspecialiste Fanny zorgt alle onzuiverheden van uw gezicht verdwijnen en dat de huid intens verzorgd en gevoed wordt, voor een optimaal en gezond resultaat. Mooi door Fanny biedt voor elk soort huidtypen en -condities van alle leeftijden bijpassende behandelingen.


 


Green Peel


Vanaf

95

Een biologische peeling met direct resultaat. De Green Peel van Dr. Schrammek bevordert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit. De Green Peel is een kruidenbehandeling zonder chemische toevoegingen. Het is zuiver plantaardig en bevat 48 soorten werkende extracten, waaronder vitaminen en mineralen. De peeling werkt op een diep niveau in de huid, daarom mogen alleen gecertificeerde schoonheidsspecialisten deze behandeling uitvoeren.

Dr. Schrammeks Green Peel helpt tegen…

✓ Acne
✓ Rokershuid
✓ Rimpels en huidplooien
✓ Littekens
✓ Vlekkerige, onrustige huid
✓ Comedonen/ verstopte poriën
✓ Grove poriën
✓ Slechte doorbloeding
✓ Huidverbetering na chemotherapie

Bevordering van het celproces

De Green Peel trekt door tot de onderste huidlaag, waar de celvernieuwing plaatsvindt. Gemiddeld duurt het natuurlijke proces 28 dagen. Maar hoe ouder, hoe trager het proces. Deze behandeling bevordert het natuurlijke celproces, waardoor de huid zichtbaar én voelbaar verbeterd. Neem afscheid van oneffenheden en laat de natuurlijke ‘glow’ van uw huid aan de wereld zien!

Deze behandeling wordt op drie verschillende niveaus uitgevoerd.

Green Peel - Fresh up
Verfrist en vitaliseert een vermoeide huid, tevens als voorbereiding voor de intensieve peelingkuur. De celvernieuwing wordt versneld naar twintig dagen.
Green Peel - Energy
Een doeltreffende behandeling die de bloedcirculatie verbetert, waardoor de huid regenereert en verstevigt. De celvernieuwing wordt versneld naar tien dagen.
Green Peel - Classic
Sterke huidvernieuwing en verjonging, geeft een boost van de elasticiteit en vitaliteit van de huid. De celvernieuwing wordt versneld naar vijf dagen. Daarom komt u na vijf dagen ook terug in de salon voor de Beauty Finish Treatment.


Vanaf

95

Microdermabrasie

Oppervlakkige lijntjes, beginnende rimpels en littekens verminderen? Microdermabrasie verbetert en verjongt de huid. De werking is uiterst effectief en direct zichtbaar. De huid verbetert, de celdeling wordt actiever en de productie van collageen en elastine neemt toe door het stimuleren van de doorbloeding van de huid.

Werking

Bij microdermabrasie worden microkristallen met een bepaalde kracht op de huid geblazen en direct weer afgezogen. De intensiteit van deze kracht wordt afgestemd op de conditie van uw huid en uw huidtype. Het mooiste resultaat wordt behaald in kuurvorm van vier tot zes behandelingen.

Voor een stralende huid zonder rimpels!

Schoonheidsspecialiste Fanny

Behandeling

Deze behandeling bestaat uit een complete gezichtsbehandeling met huidanalyse, dieptereiniging, massage en een verzorgend masker. Voor optimaal resultaat combineert u deze behandeling met een peeling, mesotherapie of beide. Bij mesotherapie worden lichaamseigen stoffen in de huid gemasseerd om rimpels van binnenuit op te vullen. Deze huidverjongende behandeling is hét alternatief voor cosmetische injecties.

Meer weten over huidverbetering?

Boek Online