Het bevorderen van gereguleerd gewichtsverlies, cellulitisreductie én ontgifting.

 
  • Cryolipolise vetbevriezing

Vanaf

85


Infra wrap

  • Verbrand tot 1500 calorieën per uur
  • Vermindering van cellulitis
  • Vermindering van o.a. spierpijn en reuma
  • Verbetering van het immuunsysteem
  • Beste apparatuur, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling

Eén behandeling staat gelijk aan een intensieve sportsessie, waarbij u meer dan 1200 calorieën verbrandt!

Schoonheidsspecialiste FannyDe Infra Wrap bij Mooi door Fanny werkt huidverstrakkend, stress verminderend en anti cellulitis. Maar hoe kan dit?

De krachtige werking

Bij de Infra Wrap wordt het lichaam van binnenuit verwarmd. Deze lichaamspakking heeft zijn krachtige werking te danken aan infrarood energie, wat in het lichaam wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte-energie om de stofwisseling te verhogen. Hierdoor forceert het de vetcellen om de vetzuren vrij te geven. Door het lichaam te forceren om opgeslagen vet als energie te gebruiken, worden vetreserves afgebroken, waardoor overtollig vet wordt geëlimineerd.

Opgebouwde transpiratie wat vrijkomt, zorgt voor een natuurlijke afvloeiing van de ongewenste gifstoffen. Een groot voordeel voor u, want deze duurzame resultaten blijven zich doorlopend ontwikkelen, zelfs nadat de behandelingen zijn voltooid.
 

Wist u dat...


... bij de Infra Wrap ook een bindweefselmassage inbegrepen zet? Schoonheidsspecialiste Fanny zorgt hiermee dat de doorbloeding van uw gezicht nóg beter wordt gestimuleerd.


Het verbazingwekkende effect

Het resultaat van de Infra Wrap is verbluffend. Niet alleen werkt de behandeling stressverminderend, ook de huid gaat er optimaal uitzien dankzij de stimulatie van microcirculatie. De vrijgekomen voedingsstoffen, zuurstuurstof en energie zorgen voor een gezonde huid. Essentiële hormonen zorgen nu voor een regelmatige opslag en afvoer van vetten. Dit resulteert in evenwicht tussen vetopslag en vet eliminatie. Na verloop van tijd zullen de vetcellen terugkeren naar hun 'normale' vorm, wat de capillaire- en lymfecirculatie verbeterd. Dit resulteert in een optimale celfunctie, een gladdere en stevigere huid. Dit effect bereikt u mits de behandelingen herhaaldelijk zijn uitgevoerd en de eetgewoonten verbeterd.

Eén behandeling staat gelijk aan een uur intensief sporten. Zo verbrandt u per behandeling maarliefst 1100 tot 1500 calorieën! De Infra Wrap zorgt daarnaast voor gewichts- en centimeterverlies. Daarbij werkt het ook pijnbestrijdend, bijvoorbeeld tegen spierpijn of reuma.

De Infra Wrap is met haar zuiverende en ontgiftende werking een ware detox voor uw lichaam. Naast dat deze 60-minuten durende behandeling bevorderend is voor het immuunsysteem en dat het cellulitis verminderd, werkt het huidverstrakkend. Sterker nog: hoe vaker u de Infra Wrap bij Mooi door Fanny doet, hoe strakker de huid wordt!


Infra Wrap i.c.m. Cryolipolyse

Voor optimaal resultaat boekt u de Infra Wrap in combinatie met de Cryolipolyse bij Mooi door Fanny. Met de cryolipolysebehandeling van Mooi door Fanny worden vetophopingen afgebroken door de blootstelling aan langdurige kou. Vetophopingen binnen verschillende zones kunnen hiermee definitief verwijderd worden. Wanneer u de Infra Wrap vlak na de cryolipolysebehandeling doet, zorgt u ervoor dat de overige slappe huid verstrakt wordt.
De twee behandelingen zijn met hun complimenterende werking een perfecte aanvulling op elkaar. De Infrawrap werkt huidverstrakkend, waardoor u het overtollige vel van de huid kunt reduceren met deze behandeling.

Behandeling van verschillende zones

Vermindering van cellulitis op de benen of toch een strakkere buik? De Infra Wrap wordt, in tegenstelling tot de Body Wrap, uitgevoerd op verschillende lichaamszones. Deze behandeling is gericht op probleemzones, daarom kunt u ervoor kiezen om uw benen, buik en/of armen te behandelen.

Behandeling in kuurvorm

De Infra Wrap heeft het beste resultaat wanneer het uitgevoerd wordt in kuurvorm. Mooi door Fanny biedt deze behandeling daarom tevens aan als kuur, in vorm van een strippenkaart. Met deze kaart kunt u drie tot zes keer bij Schoonheidsspecialiste Fanny in de salon langskomen voor de Infra Wrap. De enige voorwaarde die hieraan vast zit, is dat er een minimale rustperiode van een week tussen twee behandelingen moet zitten.

✓ Scrub uw lichaam grondig de avond voor de behandeling.
✓ Scheer uw lichaam 24 uur voor de behandeling niet.
✓ Nuttig één uur voor de behandeling een lichte maaltijd.
BELANGRIJK: neem een shirt met lange mouwen, een strakke legging en sokken mee naar de behandeling. Deze kledingstukken moeten van katoen zijn!
✓ Na de behandeling kunt u zich heerlijk afspoelen met onze verzorgingsproducten.
✓ Gebruik tot een maand na de behandeling geen ontstekingsremmers als pijnstillers, deze beïnvloeden het resultaat van de behandeling nadelig. Een paracetamol heeft hierbij de voorkeur.
✓ Voor een langdurig resultaat kiest u voor een gezonde levenstijl. Beweeg regelmatig, drink de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water en zorg voor een uitgebalanceerd dieet.

Meer weten over de Infra Wrap?

Boek Online