Genieten van een compleet verzorgde manicure?

 
  • manicure en pedicure nagellak
  • manicure


ManicureVoor de best verzorgde handen en nagels komt u naar Mooi door Fanny. Tijdens uw behandeling wordt u compleet in de watten gelegd door schoonheidsspecialiste Fanny. Maak vandaag nog een afspraak voor een van de manicure behandelingen!


Manicure classic

Genieten van een complete manicure bij Mooi door Fanny? Gedurende plusminus dertig minuten zal schoonheidsspecialiste Fanny uw handen volledig verzorgen: van het onderhouden van de nagels en nagelriemen tot een heerlijke handmassage.


Manicure luxe

De manicure classic, met het stukje extra. Deze behandeling is inclusief het strak lakken en verzorgen van de nagels. Geniet een volledig uur van de luxe en verzorging van uw handen door schoonheidsspecialiste Fanny. Uw nagels worden gelakt met een kleur naar keuze van het merk Mavala, wat wij ook los verkopen. Deze lak is luchtdoorlatend, wat bevorderend is voor de gezondheid van uw nagels.


Manicure en gellak

Liever een manicure met gellak in plaats van reguliere nagellak? Boek dan een manicure met gellak-behandeling. Tijdens deze plusminus zestig minuten durende behandeling geniet u van de voordelen van de manicure classic, met een stukje extra.
Mooi door Fanny gebruikt de gellakken van het merk CND Shellac. Bij dit merk staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Dit biedt vele voordelen. Zo zorgt het ruim twee weken lang voor een schitterend hoogglans resultaat. De gellakken zijn luchtdoorlatend, waardoor het niet schadelijk is voor de nagels. U heeft de keuze uit vele mooie kleuren.

Verwijderen van gellak

Het verwijderen van gellak kan een erg vervelende en lastige klus zijn. Mooi door Fanny neemt deze taak van u over. Tijdens deze behandeling verwijdert schoonheidsspecialiste Fanny de gellak van uw hand- of teennagels door middel van speciale folies met verwijdervloeistof. Hierdoor komt de vloeistof alleen in aanraking met uw nagels, waardoor de huid niet aangetast wordt. Deze behandeling duurt maximaal vijf minuten.

Meer weten over de manicure behandeling?

Boek Online