Weer haar op kalende plekken?

 
  • Micro Hair Pigmentation

Micro hair pigmentation

Het opvullen en camufleren van haarloze plekken, waardoor het optisch opgevuld is en/of uw haar opnieuw uw eigen haren laten teruggroeien met stamcelactivatie.


Scalp pigmentation (nieuw!)

Nieuw en als enige in het Gooi: de scalp pigmentation! Speciaal voor kalende mannen, om opvulling te geven aan de haarloze plekken. Tijdens deze behandeling worden kleine stoppeltjes gepigmenteerd, om zo optisch het effect te creëren dat er toch haar zit op de onbehaarde plekken. Dit wordt veilig en geheel pijnloos gedaan met speciaal apparatuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale chip die precies aanvoelt hoe diep gepigmenteerd kan worden.
Flat pigmentation (nieuw!)

Speciaal voor kalende vrouwen: de flat pigmentation. Mooi door Fanny biedt als enige in het Gooi deze behandeling aan. Met deze techniek worden haarloze plekken gecamoufleerd, waardoor het optisch opgevuld is. Deze methode lijkt sterk op de scalp pigmentation, maar hierbij is de pigmentatie groter waardoor het groter lijkt dan alleen een stoppel.
Stamcelactivatie voor hoofdhuid (nieuw!)

Al jaren last van kalende plekken op de hoofdhuid? Bij deze behandeling worden de eigen stamcellen geactiveerd, waardoor uw eigen haren terugkomen! Op natuurlijke wijze worden hierbij uw eigen stamcellen gekopieerd. Binnen twee weken merkt u al resultaat. Twee tot drie behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat. De enige nazorg die u hieraan heeft, is het gebruik van een serum. Deze smeert u tweemaal daags op het gebied, om het proces in werking te houden.

Vanaf

250

Scalp pigmentatie hoofdhuid

Vanaf

125

Stamcel activatie hoofdhuidPermanente make-up

Van de perfecte wenkbrauw tot een nieuwe haarlijn: permanente make-up is dé specialisatie van Mooi door Fanny. Met haar innoverende behandelingen biedt zij de nieuwste technieken aan, voor man en vrouw.

Schoonheidsspecialiste Fanny staat bekend om haar vakmanschap, ervaring en oprechte aandacht. Met steevaste hand en scherp oog voor detail tovert zij uw wensen om in het gewenste resultaat. Door van tevoren uitvoerig samen met u de wensen te bespreken, staat u altijd garant van het verwachte resultaat.
1Wat is permanente make-up?
Het inbrengen van pigmenten in de lederhuid om zo optisch meer invulling aan het gewenste gebied te geven. Met speciaal apparatuur wordt een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof ingebracht door middel van een razendsnel op en neer bewegende, ultradunne naald.
2Welke apparatuur wordt gebruikt?
Mooi door Fanny gebruikt de allernieuwste technologie, ook bij permanente make-up. Het apparaat wat bij deze behandeling gebruikt wordt, is de Nouveau Contour Intellegent High Definition. In dit instrument zijn de laatste innovaties op het gebied van permanente make-up verwerkt. Zo werkt het tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor schoonheidsspecialiste Fanny optimaal resultaat kan garanderen. De computer aansturing geeft de naaldfrequentie nauwkeurig aan, tot op een duizendste van een seconde.
3Hoe veilig is de pigmentatie die wordt gebruikt?
Door middel van intensieve kwaliteitscontroles garanderen wij u dat uitsluitend de beste en veiligste kwaliteitsstoffen worden gebruikt bij deze behandeling. Allereerst werkt schoonheidsspecialiste Fanny te allen tijde conform de eisen van de landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode. Hier voldoet zij aan door bij elke klant nieuwe, steriele naalden te gebruiken. De oude naalden worden na de behandeling vernietigd. Daarnaast worden alle pigmenten geëvalueerd op verschillende aspecten zoals de samenstelling, chemische opbouw, kristalvorming, kleurintensiteit, korreldikte, lichtechtheid en zuiverheid. Door een unieke compressietechniek bevat het pigment een maximale hoeveelheid kleurstof. Tevens zijn alle pigmenten hypoallergeen, wat betekent dat dit product weinig tot geen allergische reacties oproept.


Wenkbrauwen

Last van dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen en altijd al gedroomd van perfecte wenkbrauwen? Mooi door Fanny realiseert al uw wensen! Door écht de tijd te nemen en uitvoerig uw wensen te bespreken, komt expert Fanny gegarandeerd tot het perfecte resultaat. Voor het optimale effect bezoekt u de salon vier weken na de behandeling nogmaals, om op de wenkbrauw te perfectioneren.

Stamcelactivatie (nieuw!)
Al jaren geen natuurlijke wenkbrauwen gehad? Bij deze behandeling worden de eigen stamcellen geactiveerd, waardoor uw eigen haren terugkomen! Op natuurlijke wijze worden hierbij uw eigen stamcellen gekopieerd. Binnen twee weken merkt u al resultaat. Twee tot drie behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat. De enige nazorg die u hieraan heeft, is het gebruik van een serum. Deze smeert u tweemaal daags op het gebied, om het proces in werking te houden.

Vanaf

125permanente make-up voorpermanente make-up na

Meer weten over Micro Hair Pigmentation?

Boek Online