Genieten van een compleet verzorgde pedicure?

 
  • manicure en pedicure nagellak
  • pedicure


Pedicure


Uw voeten verdienen aandacht. Geef uw voeten de zorg die ze nodig hebben en boek vandaag nog een van de pedicure behandelingen bij Mooi door Fanny. Schoonheidsspecialiste Fanny zorgt dat uw voeten na de behandeling weer als herboren aanvoelen en tot in den puntjes verzorgd zijn.


Pedicure classic

Tijdens deze behandeling worden uw voeten compleet verzorgd. Van het verwijderen van eventueel eelt tot een korte massage met een verzorgende crème. Ook wordt de nodige aandacht aan uw teennagels besteedt. Schoonheidsspecialiste Fanny knipt en polijst de nagels en verzorgt de voeten met een ontspannend voetenbadje.


Pedicure luxe

De pedicure classic, met het stukje extra. Uw voeten worden grondig gereinigd van onzuiverheden en vuil. Eventuele likdoorns worden behandeld of – indien direct mogelijk – verwijderd. De teennagels krijgen ook speciale aandacht. Naast het knippen en polijsten, worden de teennagels ook netjes gelakt met een kleur van Mavala naar keuze. Dit nagellakmerk is luchtdoorlatend, wat 90% van de merken niet is. Een groot voordeel, want deze luchtdoorlatendheid is bevorderend voor de gezondheid van uw nagels. De nagellak van Mavala verkoopt Mooi door Fanny ook los in de salon.


Pedicure en gellak

Liever een gellak? Boek dan nu een pedicure behandeling met gellak. De gellak van het merk CND Shellak blijft gegarandeerd 14 dagen lang zitten. De gezondheid van de natuurlijke nagel staat bij dit merk voorop, wat vele voordelen biedt. Zo is de gellak luchtdoorlatend, waardoor het de nagel niet schaadt. Tijdens deze uitgebreide behandeling van ongeveer anderhalf uur geniet u van de voordelen van een pedicure classic, met een stukje extra.

Verwijderen van gellak

Veel vrouwen ervaren ongemakken bij het verwijderen van gellakken. Daarom neemt Mooi door Fanny deze taak van u over. Dankzij onze speciale folies met verwijdervloeistof wordt de gellak binnen een mum van tijd verwijderd van uw hand- of teennagels. De behandeling duurt maximaal vijf minuten.

Meer weten over de pedicure behandeling?

Boek Online