Perfecte wenkbrauwen of optisch vollere lippen?

 
  • Permanente make-up
  • Permanente makeup
  • Permanente makeup

Permanente make-up

Van de perfecte wenkbrauw tot een nieuwe haarlijn: permanente make-up is dé specialisatie van Mooi door Fanny. Met haar innoverende behandelingen biedt zij de nieuwste technieken aan, voor man en vrouw.

Schoonheidsspecialiste Fanny staat bekend om haar vakmanschap, ervaring en oprechte aandacht. Met steevaste hand en scherp oog voor detail tovert zij uw wensen om in het gewenste resultaat. Door van tevoren uitvoerig samen met u de wensen te bespreken, staat u altijd garant van het verwachte resultaat.
1Wat is permanente make-up?
Het inbrengen van pigmenten in de lederhuid om zo optisch meer invulling aan het gewenste gebied te geven. Met speciaal apparatuur wordt een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof ingebracht door middel van een razendsnel op en neer bewegende, ultradunne naald.
2Welke apparatuur wordt gebruikt?
Mooi door Fanny gebruikt de allernieuwste technologie, ook bij permanente make-up. Het apparaat wat bij deze behandeling gebruikt wordt, is de Nouveau Contour Intellegent High Definition. In dit instrument zijn de laatste innovaties op het gebied van permanente make-up verwerkt. Zo werkt het tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor schoonheidsspecialiste Fanny optimaal resultaat kan garanderen. De computer aansturing geeft de naaldfrequentie nauwkeurig aan, tot op een duizendste van een seconde.
3Hoe veilig is de pigmentatie die wordt gebruikt?
Door middel van intensieve kwaliteitscontroles garanderen wij u dat uitsluitend de beste en veiligste kwaliteitsstoffen worden gebruikt bij deze behandeling. Allereerst werkt schoonheidsspecialiste Fanny te allen tijde conform de eisen van de landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode. Hier voldoet zij aan door bij elke klant nieuwe, steriele naalden te gebruiken. De oude naalden worden na de behandeling vernietigd. Daarnaast worden alle pigmenten geëvalueerd op verschillende aspecten zoals de samenstelling, chemische opbouw, kristalvorming, kleurintensiteit, korreldikte, lichtechtheid en zuiverheid. Door een unieke compressietechniek bevat het pigment een maximale hoeveelheid kleurstof. Tevens zijn alle pigmenten hypoallergeen, wat betekent dat dit product weinig tot geen allergische reacties oproept.


Wenkbrauwen

Last van dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen en altijd al gedroomd van perfecte wenkbrauwen? Mooi door Fanny realiseert al uw wensen! Door écht de tijd te nemen en uitvoerig uw wensen te bespreken, komt expert Fanny gegarandeerd tot het perfecte resultaat. Voor het optimale effect bezoekt u de salon vier weken na de behandeling nogmaals, om op de wenkbrauw te perfectioneren.

Vanaf

200


Hairstroke/3D/Microblading
Mooi door Fanny werkt met de nieuwste technieken. Microblading maakt het mogelijk om de wenkbrauwen een driedimensionale uitstraling te geven. Door middel van het pigment met een fijn, steriel naaldje secuur in de huid aan te brengen, wordt haartje voor haartje dit effect gecreëerd. Dankzij het gebruik van verschillende kleuren wordt de dieptewerking bepaald. De kleur die persoonlijk het best bij u past, wordt hierbij gebruikt.

Stamcelactivatie (nieuw!)
Al jaren geen natuurlijke wenkbrauwen gehad? Bij deze behandeling worden de eigen stamcellen geactiveerd, waardoor uw eigen haren terugkomen! Op natuurlijke wijze worden hierbij uw eigen stamcellen gekopieerd. Binnen twee weken merkt u al resultaat. Twee tot drie behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat. De enige nazorg die u hieraan heeft, is het gebruik van een serum. Deze smeert u tweemaal daags op het gebied, om het proces in werking te houden.


permanente make-up voorpermanente make-up na


Eyeliner

Altijd de perfecte eyeliner ophebben zonder de last en moeite van het zetten elke ochtend? Dat kan! Mooi door Fanny zet permanente eyeliners door op de rand van en tussen de wimperhaartjes te pigmenteren. Dit zorgt voor een natuurlijke en volle oogopslag. Schoonheidsspecialiste Fanny is expert in het zetten van permanente eyeliners. Samen met u kijkt zij dan ook naar wat voor u persoonlijk het mooiste effect zal hebben. Zo kunt u ook kiezen voor een ‘advanced eyeliner’ waarbij een vollere, dikkere bovenste eyeliner wordt gecreëerd of een ‘smudge eyeliner’, waarbij de bovenkant gelijkmatig wordt uitgeschaduwd.

Lippen

Optisch extra volume geven aan uw lippen? Dankzij permanente lipcontouren kan dat! Mooi door Fanny biedt u verschillende mogelijkheden met diverse effecten. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke aanvulling of juist een extra accent. Gaat u voor de full lips behandeling waardoor lippenstift voortaan overbodig wordt, of wilt u alleen een lipliner? In combinatie met de door u uitgekozen kleur creëert schoonheidsspecialiste Fanny het gewenste effect.

Vanaf

180

 

Vanaf

360

Meer weten over permanente make-up?

Boek Online